.

Saturday, June 29, 2013

CKV- Culture Report

Balansverslag 1.0 Twee jaar geleden kregen wij een eerste blik op ckv. hot was heated up vak digital audiotape het up(p) vroegere kunstleer vervangde. Niet alles verliep regular(a) vlekkeloos, maar goed, het was dan ook een nieuw vak. We hebben naar veel videos gekeken en hebben culturele activiteiten uitgvoerd. Ook moesten wij modules in het boek maken, de vragen. De verslagen van digital audiotape alles hebben wij ijn het kunstdossier gestopt, een map waar al het werk in bijgehouden werd. het eerste jaar hebben wij naar veel movies gekeken. Een van de eerste daarvan was de wroding, een movie theatre uit de jaren tachtig waarin duidelijk werd till een kunstenaar aan zijn inspiratie kwam, en hoe een kunstwerk summarise stand kwam. Ook hebben wij een study gezien all over het Bauhaus invloed daarvan op de hedendaagse en toendertijdse kunst en gebruikvoorwerpen. Verder hebben wij Glas, de occupy van , en een film over de argentijnse tango. In die film was de scheiding tussen veritable en werkelijk op een grappige manier gemanipuleerd. digital audiotape jaar heb ik ook een retentivity gedaan, streetdance. digital audiotape was erg leuk. We leerden een dans op te voeren, op hiphop muziek. Je kon bijv. ook film maken kiezen. De groep die digital audiotape had gedaan heeft een film gemaakt, die wij dan ook bekeken hebben. In dat jaar heb ik ook meerdere culturele activiteiten uitgevoerd.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Twee films, een keer theater en een concert. Een van de films was Good get out Hunting, een beetje onrealistische maar desondanks mooie film. De andere, La vita e bella, greep mij meer aan. Dat was omdat in die film voor het eerst op een vrolijke, maar schrijnende manier een concentratie kamp werd weergegeven. De verschrikkingen maakten diepe indruk, maar de film was daar niet omheen gemaakt. Zij werden niet benadrukt. het up theater was een uitvoering door leraren, genaamd De knecht... If you urgency to get a blanket(a) essay, piece it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment